Αρχική Τηλεόραση Μαύρο ρόδο: Ο πυροβολισμός που σοκάρει στο τελευταίο επεισόδιο

Μαύρο ρόδο: Ο πυροβολισμός που σοκάρει στο τελευταίο επεισόδιο

0

Στη σειρά Μαύρο ρόδο και συγκεκριμένα στο επόμενο επεισόδιο θα δούμε πως οι εξελίξεις τρέχουν. Δείτε στο nto-re-mi.gr το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου:

Στο τελευταίο επεισόδιο θα δούμε πως η Ευτυχία έχει ένα κακό προαίσθημα. Η Ελισάβετ δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ, αντικρίζοντας τον κρεμασμένο Γεράσιμο. H Κασσιανή είναι σε δύσκολη θέση, καθώς η Πολυξένη αποφασίζει να πει στην αστυνομία όλη την αλήθεια για τις εικόνες. O Θέμης και η Κύρα τοποθετούν κοριό και παρακολουθούν τις κινήσεις της Αλεξίας. Η Αλεξία μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον Βίκο και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Η Ευτυχία καταρρέει μπροστά στο άψυχο σώμα του γιου της. Η Ελισάβετ βρίσκει καταφύγιο στην αγκαλιά του Πέτρου.

Ελισάβετ (Φωτεινή Παπαθεοδώρου). Η Ελισάβετ, κατά κόσμον Άννα Βελιώτη, είναι δόκιμη μοναχή. Ζει από δώδεκα ετών στο μοναστήρι έπειτα από τον θάνατο της μητέρας της. Στο πρόσωπό της αποτυπώνονται η αθωότητα, η αγνότητα και η απουσία κακής σκέψης. Η πίστη της την έχει οπλίσει με τρομερή αυτοκυριαρχία. Ασχολείται με την τέχνη της αγιογραφίας, που αποφέρει ένα σημαντικό έσοδο στο μοναστήρι. Οι μοναχές τη θαυμάζουν και ζητούν από την ηγουμένη να οριστεί η ημερομηνία της χειροτονίας της. Θα δοκιμαστεί με τον πιο σκληρό τρόπο όταν εμφανιστεί ο Πέτρος.

Πέτρος Καστρινός (Μιχαήλ Ταμπακάκης). Όμορφος, ευζωιστής, εγωιστής και πεισματάρης. Με σπουδές αρχιτεκτονικής στη Φλωρεντία. Στα μελλοντικά του σχέδια είναι να μείνει μόνιμα στο εξωτερικό. Οι σχέσεις του είναι επιφανειακές, ενώ η ερωτική του ζωή έντονη και περιπετειώδης. Αν και είναι συναισθηματικός, το κρύβει, υπακούοντας στις συμβουλές του πατέρα του, από τον οποίο αναζητά και την αποδοχή. Όταν γνωρίσει την Ελισάβετ, την ερωτεύεται με πάθος.

Θέμης Καστρινός (Λεωνίδας Κακούρης). Ο πατέρας του Πέτρου, ένα από τα πιο γνωστά αφεντικά της νυχτερινής διασκέδασης. Σκληρός, αμείλικτος, εύστροφος και τετραπέρατος. Έχει εξουδετερώσει πολλούς ανταγωνιστές προκειμένου να συνεχίζει ανενόχλητος τις δουλειές του. Ονειρεύεται να δει τον Πέτρο συνεχιστή των επιχειρήσεών του. Η γυναίκα του, η Αγγελική, διαφωνεί με τις δουλειές του και δεν θέλει να μπλέξει σε αυτές ο γιος τους. Όταν αποκαλυφθεί η σχέση του Πέτρου με την Ελισάβετ, θα έρθει η σύγκρουση με τον πατέρα του.

Αγγελική Σπηλιώτη Καστρινού (Ηλέκτρα Νικολούζου). Η σύζυγος του Θέμη. Αστικής καταγωγής, καλλιεργημένη, ευγενής, λίγο σνομπ. Παρότι προδομένη, συνεχίζει να είναι ερωτευμένη με τον Θέμη. Ο χειρότερος εφιάλτης της είναι να πραγματοποιηθούν τα σχέδια του Θέμη να αναλάβει ο Πέτρος τις δουλειές του, και κάνει αγώνα για να αποτρέψει μια τέτοια εξέλιξη. Θα αναζητήσει στο μοναστήρι την εξιλέωση για όσα έχει κάνει, με μία μεγάλη αποκάλυψη να έρχεται.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς