Αρχική Τηλεόραση ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Η αναπάντεχη επίσκεψη του Πέτρου στο νοσοκομείο θα έχει και...

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Η αναπάντεχη επίσκεψη του Πέτρου στο νοσοκομείο θα έχει και μια αναπάντεχη κατάληξη

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες θα δούμε πως ο Μελέτης αρχίζει να συγκεντρώνει τον δικό του στρατό για να τα βάλει με τον Ακύλα. Κι ενώ όλοι ψάχνουν τον Πέτρο εναγωνίως, ο Ζάχος θα αποκαλύψει στην Ελένη και τον Λάμπρο κάτι που θα τους σοκάρει. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στα επεισόδια.

Δευτέρα 16 Μαΐου – Επεισόδιο 113

Ο Νικηφόρος δεν καταφέρνει να πείσει τον Θεόδωρο να κινηθεί εναντίον του Ξανθού, όμως η συνάντηση που θα έχει μ’ έναν παλιό του συνάδελφο θα τον οδηγήσει σ’ ένα παράτολμο σχέδιο για να παγιδεύσει τον Ξανθό και τον Ακύλα. Ο Μπάμπης παραδέχεται στην Κορίνα την αλήθεια για τα λεφτά που έκλεψε ο Κυριάκος και συγκρούονται άσχημα. Η Δρόσω παίρνει μια σημαντική απόφαση που θα χαροποιήσει τον Κωνσταντή. Ο Πέτρος εξαφανίζεται απ’ την κρυψώνα του. Ο Ζάχος θα έχει μια απρόσμενη επίσκεψη στο νοσοκομείο που θα ταράξει και πάλι τα νερά.

Τρίτη 17 Μαΐου – Επεισόδιο 114

Η αναπάντεχη επίσκεψη του Πέτρου στο νοσοκομείο που βρίσκεται ο Ζάχος, θα έχει και μια αναπάντεχη κατάληξη. Ο Νικηφόρος καταφέρνει να προσεγγίσει τον Ξανθό, ενώ παράλληλα πείθει τον αδελφό του, τον Θεόδωρο, να ξεκινήσουν τη μάχη για να βγει απ’ το ίδρυμα. Ο Ακύλας βάζει να παρακολουθούν την Κορίνα καθώς υποψιάζεται πως κάτι καινούριο συμβαίνει στη ζωή της. Ο Δούκας, η Μυρσίνη, αλλά και η Ρένα ανακαλύπτουν πως ο Νικηφόρος κατέβηκε στην Αθήνα με την Ασημίνα. Ο Μελέτης αρχίζει να συγκεντρώνει τον δικό του στρατό για να τα βάλει με τον Ακύλα. Κι ενώ όλοι ψάχνουν τον Πέτρο εναγωνίως, ο Ζάχος θα αποκαλύψει στην Ελένη και τον Λάμπρο κάτι που θα τους σοκάρει.  Όλες οι εξελίξεις της σειράς “Άγριες Μέλισσες”

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς