Αρχική Τηλεόραση ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ: Ο Μιχάλης είναι προ των πυλών να αγοράσει το resort...

ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ: Ο Μιχάλης είναι προ των πυλών να αγοράσει το resort που ονειρεύεται

0

Στο επόμενΟ επεισόδιΟ της σειράς «ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ» θα δούμε πως η Λουίζα επιμένει στο διαζύγιο ενώ αντιλαμβάνεται την πλεκτάνη του λογιστή της και βλέπει τις τραγικές συνέπειες να πλησιάζουν. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η καταγγελία του Στέφανου στην αστυνομία για την παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη πέφτει στο κενό και ο Σπύρος, ανενόχλητος, προσπαθεί να ολοκληρώσει το σχέδιο εξόντωσης του Ομίλου Κεχαγιά.

Επεισόδιο 75. Η Λουίζα επιμένει στο διαζύγιο ενώ αντιλαμβάνεται την πλεκτάνη του λογιστή της και βλέπει τις τραγικές συνέπειες να πλησιάζουν. Ο Ορέστης είναι έξαλλος μαζί της ενώ ο Σπύρος συνεχίζει να της δυσκολεύει τη ζωή. Ο Μιχάλης, από την άλλη, είναι προ των πυλών να αγοράσει το resort που ονειρεύεται αλλά μια νέα αποκάλυψη για την Έλενα θα επισκιάσει τη χαρά του. Ο Στάθης γίνεται θύμα ενός άγριου διαδικτυακού bulling. Εξαφανίζεται και σχεδιάζει να φύγει από το νησί και σταδιακά και από τη χώρα. Όσο οι ώρες περνάνε και δεν έχουν νέα του, η Κέλλυ νιώθει να τρελαίνεται, καθώς η λύση που διάλεξε ο Στάθης, η εξαφάνιση, μπορεί τελικά να αποδειχτεί ένα ακόμα πρόβλημα. Δείτε περισσότερα Spoiler για τη σειρά “Μόλις χθες”

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς