Αρχική Τηλεόραση Σασμός: 4 + 1 ηθοποιοί που «εισβάλλουν» στον νέο κύκλο

Σασμός: 4 + 1 ηθοποιοί που «εισβάλλουν» στον νέο κύκλο

0

Το τηλεοπτικό κοινό περιμένει με αγωνία τα νέα επεισόδια τη νέα σεζόν. Ο Σασμός σάρωσε τη φετινή σεζόν και πολλοί είναι οι ηθοποιοί που θα «εισβάλλουν» στον νέο κύκλο. Δείτε στο Nto-re-mi.gr.

Ο Στέλιος Μάινας θα ενσαρκώσει στα νέα επεισόδια τον Παύλο Βρουλάκη. 

Ο Στέλιος Μάινας γεννήθηκε στην Ερμούπολη Σύρου την 1 Οκτωβρίου 1957 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων (ξενοδοχειακές σπουδές) και αργότερα (συγκεκριμένα το 1982) τελείωσε τη Δραματική Σχολή Βεάκη.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης θα ενσαρκώσει έναν νέο αστυνομικό.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης γεννήθηκε στις 22 Νοεμβρίου του 1988 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε ενώ κατάγεται από τα Χανιά. Σε ηλικία 9 ετών επιλέχτηκε από το σκηνοθέτη Κώστα Καπάκα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Peppermint» που έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους το 1999, ενώ απέσπασε αρκετά βραβεία και καλές κριτικές τον επόμενο χρόνο. Εκεί υποδύθηκε τον 11χρονο πρωταγωνιστή της ταινίας, Στέφανο Καρούζο, με την ερμηνεία του ρόλου σε μεγαλύτερη ηλικία να αναλαμβάνει ο Γιώργος Χωραφάς. Μετά την συμμετοχή του στην ταινία συνέχισε την πορεία του ως ηθοποιός συμμετέχοντας σε δουλειές τόσο στην τηλεόραση όσο και στον κινηματογράφο.

Ο Μάνος Πετούσης που θα υποδυθεί τον γιατρό.

Ο Μάνος Πετούσης έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Αθήνα. Από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τη μελέτη Θεάτρου. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Αθηνών του Γιώργου Θεοδοσιάδη με δασκάλους τους: Άγγελο Αντωνόπουλο, Τίτο Βανδή, Όλγα Τουρνάκη, Ελένη Χατζηαργύρη , Εύα Κοταμανίδου, Ερση Μαλικένζου κ.α. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα χορού με τη μεγάλη χορογράφο Ντόρα Τσάτσου. Για δυο χρόνια συμμετέχει στο θέατρο Ελληνικών Χορών της Δώρας Στράτου. Έχει σπουδάσει ελαφρό και κλασσικό τραγούδι με δασκάλες τη Μαρία Πασχάλη και την Ακτή Δρίνη. Έχει σπουδάσει Διοίκηση και Οικονομία στα Τ.Ε.Ι Ηρακλείου Κρήτης, στο τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων. Στη συνέχεια στην Ανώτατη Σχολή Εμπορικών Επιστημών, τμήμα Marketing και Δημόσιας Διοίκησης.

Η Γιώτα Φέστα που θα υποδυθεί την εισαγγελέα και πρώην γυναίκα του Παύλου Βρουλάκη.

Η Γιώτα Φέστα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1957 και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Σπούδασε δύο χρόνια θέατρο και σινεμά στο Manchester. Έχει παίξει στο θέατρο, το σινεμά και την τηλεόραση. Έχει συνεργαστεί με τους σκηνοθέτες Σπύρο Βραχωρίτη, Μίνωα Βολανάκη, Νίκο Βεργίτση, Πάνο Γλυκοφρύδη, Μαρία Γαβαλά, Δέσποινα Καρβέλα, Φρίντα Λιάππα, Τώνια Μαρκετάκη, Έρση Βασιλικιώτη, Βαρβάρα Μαυρομάτη, Λουκία Ρικάκη, Κατερίνα Σαρροπούλου, Κωνσταντίνο Ρήγο, Γιώργο Κορδέλα, Μαρία Ηλίου, Σωτήρη Γκορίτσα, Έλλη Παπακωνσταντίνου, Χρήστο Δήμα, Φίλιππο Τσίτο, Ροβήρο Μανθούλη, Αντώνη Καφετζόπουλο, Σταμάτη Φασουλή, Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο, Κωνσταντίνο Γιάνναρη, Νίκο Μαστοράκη, Στάθη Λιβαθινό, Αλέξανδρο Αβρανά, Φρόσω Μαστρόκαλου κ.α.

και ο Δημήτρης Αλεξανδρής που θα υποδυθεί έναν έμπορο όπλων.

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής είναι Έλληνας ηθοποιός, απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Βεάκη. Έγινε ιδιαίτερα γνωστός μέσα από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην τηλεοπτική σειρά του Mega Channel «Λόγω τιμής» τη σεζόν 1996-1997. Η σειρά γνώρισε τεράστια επιτυχία και έχει προβληθεί σε επανάληψη αρκετές φορές μέχρι σήμερα.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς