Αρχική Τηλεόραση ΕΛΙΦ: Η Μελέκ καταφέρνει να λυθεί και επιχειρεί να τηλεφωνήσει στην Ασλί...

ΕΛΙΦ: Η Μελέκ καταφέρνει να λυθεί και επιχειρεί να τηλεφωνήσει στην Ασλί αλλά … [20 + 5 φωτογραφίες]

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΕΛΙΦ θα δούμε πως η Ασλί μαθαίνει πως ο Μαχίρ ήταν αυτός που χτύπησε την Ελίφ με το αυτοκίνητό του και η Ελίφ μαθαίνει πως ο Μαχίρ είναι ο διευθυντής της Ασλί.  Δείτε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στα επεισόδια.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Ελίφ και η Ασλί συνειδητοποιούν πως κάτι άσχημο συμβαίνει στη Μελέκ όταν δεν επιστρέφει σπίτι και την αναζητούν αλλά αντιμετωπίζουν πολλά εμπόδια στην προσπάθειά τους.

Πέμπτη 16/12 – Επεισόδιο 990

Η Ασλί βρίσκει το σπασμένο τηλέφωνο της Μελέκ και ανησυχεί για εκείνη. Λίγο αργότερα έρχεται και ο Μαχίρ και η έκπληξη της Ασλί αλλά και του Μαχίρ είναι μεγάλη. Η Ασλί μαθαίνει πως ο Μαχίρ ήταν αυτός που χτύπησε την Ελίφ με το αυτοκίνητό του και η Ελίφ μαθαίνει πως ο Μαχίρ είναι ο διευθυντής της Ασλί.  Η Ελίφ θέλει τη μητέρα της και είναι λυπημένη. Ο Ακίν φροντίζει την Μπιρτσέ, η οποία ξαφνιάζεται από την ευγένεια του. Το επόμενο πρωί η Φιλίζ τους βρίσκει κλειδωμένους στο γραφείο του φωτοτυπικού και σκέφτεται πως κάτι ερωτικό υπάρχει ανάμεσά τους.  Στην αποθήκη, ο Ντογκάν απειλεί τη Μελέκ και της βάζει ένα μαχαίρι στο λαιμό.  Όταν ο Ντογκάν φεύγει, η Μελέκ καταφέρνει να λυθεί και κρατάει στα χέρια της το τηλέφωνο του Ρεσίτ.  Τηλεφωνεί στο σπίτι της αλλά ο Ρέσιτ μπαίνει στην αποθήκη και τη βλέπει. Τη δένει ξανά στην καρέκλα.  Όταν ο Ρεσίτ κοιμάται, η Μελέκ κόβει τα σχοινιά με ένα μικρό σουγιά. Ο Ρεσίτ ξυπνάει από τη φωνή του Ντογκάν. Όταν βγαίνει από την αποθήκη ο Ρεσί, η Μελέκ επιχειρεί να τηλεφωνήσει στην Ασλί. Ο Μαχίρ είναι με την Ασλί και ζητάει από τη Μελέκ να του περιγράψει το μέρος, που την κρατάνε.  Η Ελίφ αγωνιά για τη μητέρα της και ο Μαχίρ της υπόσχεται να βρει τη Μελέκ.  Η Ζουλιντέ ετοιμάζει μια τούρτα για τα γενέθλια του Εμιρχάν. Ο μικρός τη βλέπει αλλά δεν δίνει καμία σημασία ενώ επιμένει να μην θέλει να πάει στο σχολείο. Η Αλέβ εκνευρίζει τον Τουφάν όταν του δίνει συμβουλές σχετικά με τον Εμιρχάν…

Παρασκευή 17/12 – Επεισόδιο 991

Ο Μαχίρ υπόσχεται στην Ελίφ να βρει τη μητέρα της. Ο Ντογκάν και ο Ρεσίτ ρωτάνε τη Μελέκ για τη Ματσιντέ, την έπαυλη, την οικογένεια Χακτανίρ.  Η Μελέκ όμως δεν τους δίνει τις απαντήσεις που θέλουν και θυμώνουν.  Οι δύο άντρες βγαίνουν από την αποθήκη για να μιλήσουν. Η Μελέκ προσπαθεί να το σκάσει.  Την πιάνουν όμως και αυτή τη φορά θυμώνουν πολύ, με τον Ντογκάν να απειλεί με όπλο να τη σκοτώσει. Ο Ρεσίτ του ζητάει να μην το κάνει.  Ο Μαχίρ αναζητά σε παλιές αποθήκες τη Μελέκ.  Η Ελίφ είναι δυστυχισμένη επειδή λείπει η μητέρα της και δεν τρώει τίποτα, παρά την επιμονή της Ασλί.  Η Ελίφ θέλει πίσω τη μητέρα της και μέχρι να επιστρέψει δεν σκοπεύει να κάνει τίποτα άλλο από το να την περιμένει. Η Ασλί τηλεφωνεί στον Κερέμ και ζητάει άδεια. Ο Κερέμ συμφωνεί αλλά αναρωτιέται τι της συμβαίνει. Όμως δεν βρίσκει το θάρρος να τη ρωτήσει. Δείτε φωτογραφίες και διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:

ELIF-40
ELIF-41
ELIF-42
ELIF-43
ELIF-44
ELIF-45
ELIF-46
ELIF-47
ELIF-48
ELIF-49
ELIF-50
ELIF-51
ELIF-52
ELIF-53
ELIF-54
ELIF-55
ELIF-56
ELIF-57
ELIF-58
ELIF-59
ELIF-60
ELIF-61
ELIF-62
ELIF-63
ELIF-64

Η Μπιρτσέ και ο Ακίν δουλεύουν μαζί αρμονικά. Η Μπιρτσέ φαίνεται να έχει μετανιώσει για όσα άσχημα είχε πει για τον Ακίν.  Και ο Ακίν νιώθει γοητευμένος από τη Μπιρτσέ. Η Παρλά καλεί σε ένα νέο πάρτι τον Κερέμ. Ένας φίλος της κάνει εγκαίνια σε μια νέα καφετέρια… ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς