Αρχική Τηλεόραση ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ: Ο Γεράσιμος μαθαίνει για τη σχέση του Μιχάλη και της...

ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ: Ο Γεράσιμος μαθαίνει για τη σχέση του Μιχάλη και της Φωτεινής

0

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Τρία μίλια που θα προβληθεί την Τρίτη 4/10 θα δούμε πως η Βασιλική ακολουθεί τον Λάμπη στο σπίτι του Νικόλα. Εκεί, μαθαίνει ότι από τις έρευνες τους, έχει προκύψει πως ο βασικός ύποπτος είναι ο δήμαρχος. Διαβάστε τη συνέχεια στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Λάμπης, στο δρόμο για το σπίτι του Νικόλα, αντιλαμβάνεται ότι κάποιος τον παρακολουθεί. Ο Ευθύμης αποκαλύπτει στη Λίζα ότι διάβασε το ημερολόγιό της. Η Κάτια βλέπει το σκίτσο του μπράβου και θυμάται κάτι που τους εντυπωσιάζει όλους.

Η Βασιλική ακολουθεί τον Λάμπη στο σπίτι του Νικόλα. Εκεί, μαθαίνει ότι από τις έρευνες τους, έχει προκύψει πως ο βασικός ύποπτος είναι ο δήμαρχος. Η Λίζα αποκαλύπτει στον Ευθύμη ότι ο έρωτάς της για εκείνον την έκανε να εγκαταλείψει το σχέδιο τής εκδίκησής της. Αυτός την πιστεύει και αλλάζει ριζικά την άποψη του για εκείνη. Η Ελένη διαψεύδει την Κλειώ, που έχει πει στους γονείς τους ότι είναι έγκυος. Η Κάτια αναφέρει πως έχει δει τον άνθρωπο του σκίτσου έξω από το δημαρχείο, παρέα με τον Τίμο. Ο Γεράσιμος μαθαίνει για τη σχέση του Μιχάλη και της Φωτεινής και χαίρεται πολύ. Ο Ευθύμης δείχνει στον Στέφανο το στρατηγείο του και του αποκαλύπτει τα πάντα για την έρευνά του. Οι δυο τους αποφασίζουν να ρωτήσουν τον Μιχάλη από πού επέστρεφαν με τον Τίμο το βράδυ που τραβήχτηκε η φωτογραφία στην παραλία. Έτσι, ο Μιχάλης τους λέει για την περιπέτειά τους στη χαρτοπαικτική λέσχη. Σε εκείνον το χώρο, που έχει πια εγκαταλειφθεί, περιφέρεται τώρα ένας μυστηριώδης άντρας… Διαβάστε περισσότερα Spoiler – Δείτε Online τα επεισόδια που ήδη έχουν προβληθεί

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς