Αρχική Τηλεόραση ΣΑΣΜΟΣ: Ο Παύλος εμφανίζεται μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων

ΣΑΣΜΟΣ: Ο Παύλος εμφανίζεται μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων

0

Στη επόμενο επεισόδιο της σειράς Σασμός θα δούμε πως οι Βρουλάκηδες υποδέχονται τον Παύλο στο σπίτι, με μεγάλη συγκίνηση για την επιστροφή του.  Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο που θα προβληθεί την Δευτέρα 3/10.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως οι αναμνήσεις που ξυπνούν στο μυαλό του, τον οδηγούν στο να εμφανιστεί από τη χώρα των νεκρών, και να επισκεφτεί το σπίτι των Σταματάκηδων.

Οι Βρουλάκηδες υποδέχονται τον Παύλο στο σπίτι, με μεγάλη συγκίνηση για την επιστροφή του. Παράλληλα, η Στέλλα προσπαθεί να μάθει απ’ την Βασιλική λεπτομέρειες για το χειρουργείο που έκανε η Αργυρώ, γιατί υποψιάζεται πως σχετίζεται με την κατάσταση της υγείας του Αστέρη. Ο Αστέρης δεν  μπορεί να ησυχάσει στην ιδέα ότι η μάνα του είναι φόνισσα και ανακοινώνει στον Μαθιό ότι δεν προτίθεται να τη βοηθήσει. Η Μαρίνα μαθαίνει για την επιστροφή του Παύλου και συγκρούεται μαζί του, λίγο πριν την κηδεία του Άγγελου. Ο Αστέρης λυγίζει και εξομολογείται στη Βασιλική όλο του τον πόνο για την Αργυρώ. Και ενώ το χωριό μαζεύεται στης Μαρίνας για να δώσουν τα σέβη τους στον νεκρό, εμφανίζεται ο Παύλος, μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων. Δείτε όλα τα επεισόδια καθώς και περισσότερα Spoiler

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς