Αρχική Τηλεόραση Μαύρο ρόδο: Έτσι ξεκινάει η Ιστορία της σειράς

Μαύρο ρόδο: Έτσι ξεκινάει η Ιστορία της σειράς [εικόνες]

0

Τη Δευτέρα είναι η πρεμιέρα της σειράς «Μαύρο ρόδο» στο Mega. Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο; Μία εκδρομή με φίλους και ένας σεισμός θα κάνουν τις ζωές του Πέτρου και της Ελισάβετ να διασταυρωθούν και τους κόσμους τους.

Η ώρα έναρξη της σειράς είναι, στις 22:30. Στο Επεισόδιο 1 της σειράς Μαύρο ρόδο βλέπουμε πως η Ελισάβετ, δόκιμη μοναχή στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου λίγο πιο έξω από το μικρό χωριό της Γερακιανής, προετοιμάζεται για τη χειροτονία της, κόντρα στις επιθυμίες του πατέρα της. Ο Πέτρος, φοιτητής Αρχιτεκτονικής στην Ιταλία, γιος γνωστού επιχειρηματία της νύχτας από την Πάτρα, έχει γυρίσει προσωρινά στο πατρικό του. Μία εκδρομή με φίλους και ένας σεισμός θα κάνουν τις ζωές του Πέτρου και της Ελισάβετ να διασταυρωθούν και τους κόσμους τους, τον κόσμο της νύχτας και της ξέφρενης ζωής με τον κόσμο του μοναστικού βίου και της επαρχίας, να έρθουν αντιμέτωποι. Η συνάντησή τους θα αλλάξει όσα πίστευαν και γνώριζαν με τρόπο που ούτε οι ίδιοι μπορούν να φανταστούν.

Δείτε εικόνες από το πρώτο επεισόδιο

Έναμοιραίο πάθος. Ένας απαγορευμένος έρωτας. Δύο αντίθετοι κόσμοι σε σύγκρουση. Εκεί που η πίστη νικάει τις δοκιμασίες, εκεί ανθίζει το «Μαύρο Ρόδο».

H μεγάλη παραγωγή του MEGA «Μαύρο Ρόδο» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, στις 22:30. Η απρόσμενη ερωτική έλξη ανάμεσα σε μία δόκιμη μοναχή και έναν επιπόλαιο φοιτητή θα φέρει τους δύο νέους αντιμέτωπους με τα «πρέπει» και τα «θέλω» τους και θα συμπαρασύρει όλους όσοι βρίσκονται γύρω τους.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς