Αρχική Τηλεόραση Η δική μας οικογένεια: Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της νέας...

Η δική μας οικογένεια: Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της νέας καθημερινής σειράς

0

Η πιο ανατρεπτική οικογένεια, «Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ», σε σκηνοθεσία του Βασίλη Θωμόπουλου, έρχεται καθημερινά από τη νέα σεζόν στο OPEN.

«Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» έχει τα πάντα. Αληθινούς, σύγχρονους ανθρώπους, πραγματικές σχέσεις, αστείες αλλά και συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές. Σχέσεις που χτίζονται καθημερινά, μεγαλώνουν, ενισχύονται και γίνονται σημείο αναφοράς.

Με αυτούς που ήδη γνωρίζουμε, αλλά και με άλλους που δεν έχουμε συναντήσει ποτέ. Που κάποιες φορές λειτουργούν σε ένα απόλυτα ρεαλιστικό πλαίσιο και άλλοτε ξεφεύγουν σε «σουρεάλ» καταστάσεις.

Όλα όσα θα δούμε στα επεισόδια της νέας καθημερινής σειράς του OPEN που θα προβάλλεται καθημερινά στις 20:00. Διαβάστε τις λεπτομέρειες στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr

Επεισόδιο 1 – Δευτέρα 3 Οκτωβρίου

Ο Δημήτρης είναι ένας περιζήτητος, γοητευτικός εργένης, πρώην οδηγός αγώνων μότο κρος που σήμερα είναι ιδιοκτήτης μια εταιρείας που ασχολείται με events, αγώνες μότο κρος και αξεσουάρ μηχανών. Ο συνέταιρος του, και πρώην ομόσταβλός του, Σέργιος αντίθετα είναι ένας οικογενειάρχης, παντρεμένος με τη Μαργαρίτα και έχουν μαζί 4 παιδιά.

Η Αγγελική είναι μια δυναμική δημοσιογράφος που αρθρογραφεί σε ένα site γυναικείου περιεχομένου αλλά παράλληλα η μεγαλύτερη έρευνα της έχει επικεντρωθεί στο να βρει την κόρη που γέννησε πριν από 17 χρόνια αλλά αναγκάστηκε να τη δώσει για υιοθεσία. Αυτό που θα αποκαλύψει σύντομα είναι πως η κόρη αυτή, είναι η Νεφέλη, η μεγάλη κόρη του Σέργιου που έχουν υιοθετήσει με τη Μαργαρίτα πριν κάνουν τα δικά τους παιδιά.

Ένα τραγικό αεροπορικό δυστύχημα, όπου στο αεροπλάνο επέβαιναν ο Σέργιος και η Μαργαρίτα θα ανατρέψει τις ζωές όλων.

Η Αγγελική θα πρέπει να βρει τον τρόπο να βάλει στη ζωή της, τη Νεφέλη και ο Δημήτρης, ο μποέμ εργένης θα βρεθεί να είναι κηδεμόνας των τεσσάρων παιδιών του φίλου του, Σέργιου…

Επεισόδιο 2 – Τρίτη 4 Οκτωβρίου

Ένα μήνα μετά το τραγικό, αεροπορικό δυστύχημα επικρατεί ένα χάος στο σπίτι των Μακρήδων. Η θεία των παιδιών, η μόνη εξ’ αίματος συγγενής τους, είναι άφαντη. Ο δικηγόρος πιέζει τον Δημήτρη να τη βρει αλλιώς θα πρέπει να δοθούν τα παιδιά για υιοθεσία. Μια άλλη όμως εξ’ αίματος συγγενής των παιδιών, παραμένει άγνωστη σε όλους. Συγγενής της Νεφέλης για την ακρίβεια. Είναι η Αγγελική, η πραγματική της μητέρα. Είχε επικοινωνήσει με τη Μαργαρίτα, τη θετή μητέρα της Νεφέλης, και εκείνη είχε δεχτεί να τις γνωρίσει. Δυστυχώς, το δυστύχημα και ο ξαφνικός θάνατος της Μαργαρίτας ανέτρεψαν τα σχέδια τους και η Αγγελική έχασε την ευκαιρία να γνωρίσει την κόρη της. Μέσα σ’ όλες αυτές τις ανατροπές και τα προβλήματα, εμφανίζεται και ο αδερφός του Δημήτρη, ο Παύλος. Άφραγκος όπως πάντα, ισχυρίζεται ότι ήρθε για να στηρίξει ψυχολογικά τον αδερφό του μετά το χαμό του φίλου του και της γυναίκας του. Αλλά δεν είναι ο μόνος που ξαναγυρίζει. Ο Διονύσης, πρώην μηχανικός στην εταιρεία, έχει επιστρέψει από την Ιταλία κι έχει μεγάλα σχέδια για το γιο του, τον Ορέστη, που προς το παρόν είναι ο 2ος οδηγός της ομάδας. Όταν ο Δημήτρης προσπαθεί να πάρει τον ελάχιστο έλεγχο και επιμένει ότι πρέπει να προσλάβουν οικιακή βοηθό για να βοηθάει την Ευδοκία, η Αγγελική αποφασίζει κι αυτή να πάρει τον έλεγχο σε κάτι πολύ πιο σημαντικό. Θα πάει να γνωρίσει την κόρη της. Μόνο που τα πράγματα δεν εξελίσσονται ακριβώς όπως τα περιμένει…

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς