Αρχική Τηλεόραση Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Ένα παλιό κουτί του Ιπποκράτη που κρύβει αντικείμενα...

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Ένα παλιό κουτί του Ιπποκράτη που κρύβει αντικείμενα αξίας περνά στα χέρια της Μυρτάλης

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η γη της ελιάς θα δούμε πως η Αρετή παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο και επιστρέφει στο σπίτι της, με τον Στάθη να της συμπαραστέκεται συνεχώς. Στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες για το τι θα γίνει στη συνέχεια:

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Μαργαρίτα είναι πολύ χαρούμενη με την επιστροφή του Αλέξη στη Μάνη και αισιοδοξεί πως τα δύσκολα πέρασαν. 

Στο Επεισόδιο 93 θα δούμε πως η Χάιδω επισκέπτεται τον Βαφέα στη φυλακή και κλείνει συμφωνία μαζί του, προκειμένου να μάθει ποιος του έδωσε εντολή να σκοτώσει τον Πέτρο και τη Στέλλα Στεφανέα. Ένα παλιό κουτί του Ιπποκράτη που κρύβει αντικείμενα αξίας, περνά στα χέρια της Μυρτάλης. Η Αρετή παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο και επιστρέφει στο σπίτι της, με τον Στάθη να της συμπαραστέκεται συνεχώς. Η Χάιδω ζητά από τον Νικόλα μια καραμπίνα, χωρίς να του εξηγεί τον λόγο. Από την άλλη, καλεί τον Φίλιππο με τον Λυκούργο και τους ανακοινώνει ότι θέλει να προχωρήσει σε σιάξη με τους Καπερνάρους. Η Μυρτάλη κατοχυρώνει το οικόσημο της οικογένειας Βρεττάκου για την εταιρεία καλλυντικών της, ενώ ένας δικαστικός επιμελητής πηγαίνει το αντίστοιχο έγγραφο στην Αθηνά, τον Ισίδωρο και τον Μάνο, οι οποίοι που πέφτουν απ’ τα σύννεφα μόλις το παραλαμβάνουν! ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς