Αρχική Τηλεόραση ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Ο Ακύλας θα βρεθεί μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Ο Ακύλας θα βρεθεί μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη

0

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες θα δούμε πως ο Δούκας συνεχίζει τη σχέση του με την Αντιγόνη ενώ είναι αποφασισμένος να πάρει πίσω την περιουσία του ενώ η Μυρσίνη δεν σκοπεύει να παραδώσει τα όπλα… Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Κορίνα εγκλωβίζει τον Μελέτη για να της αποκαλύψει την πραγματική αιτία που καθυστέρησε στον γάμο τους.

Τρίτη 7/12/2021, Επεισόδιο 42. Το Στρατοδικείο του Λάμπρου ξεκινά με την κατάθεση των μελών του ΕΑΚ Ασβεστά και Τουβάκη που τον παρουσιάζουν ως υπαρχηγό της οργάνωσης. Η Ελένη απελπισμένη βασίζει τις ελπίδες της στο Ζάχο που τη διαβεβαιώνει πως θα συνεχίσει να το ψάχνει. Δεν μπορεί όμως να κρυφτεί απ’ τη Μάρω που καταλαβαίνει πως ο γιος της έχει ακόμα συναισθήματα για την Ελένη. Ο Ακύλας δίνει την αρχηγία των Αβάντων στον Μελέτη ενώ υποψιάζεται πως ο Δούκας είναι ο εραστής της γυναίκας του. Θα βρεθεί όμως μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη! Ο Τόλλιας πηγαίνει στο Νομάρχη να κάνει τα παράπονά του για τα έργα του Ακύλα και θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Καλογερά. Ο Θέμης βρίσκεται ανάμεσα στον Δούκα και τη Μυρσίνη που παίζουν το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι. Ο Δούκας συνεχίζει τη σχέση του με την Αντιγόνη ενώ είναι αποφασισμένος να πάρει πίσω την περιουσία του ενώ η Μυρσίνη δεν σκοπεύει να παραδώσει τα όπλα… Ο Μόρτζος ζητά απ’ το Νικηφόρο να επιστρέψει στη Νομαρχία καθώς τον βλέπει σα μελλοντικό γαμπρό του. Όλες οι εξελίξεις της σειράς “Άγριες Μέλισσες”

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς