Αρχική Νέα τραγούδια Νέα τραγούδια 2019 Ο Θοδωρής Φέρρης παρουσιάζει με εικόνα το τραγούδι «Τα Αμαρτωλά Σου Μάτια»

Ο Θοδωρής Φέρρης παρουσιάζει με εικόνα το τραγούδι «Τα Αμαρτωλά Σου Μάτια»

0

Ο Θοδωρής Φέρρης παρουσιάζει με εικόνα την ανεβαστική διασκευή της μεγάλης του επιτυχίας «Τα Αμαρτωλά Σου Μάτια», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, και μας ξεσηκώνει για ακόμα μία φορά!

Το music video, σε σκηνοθεσία Λεωνίδα Μιχελόπουλου, μεταφέρει το πάθος, τα positive vibes και την ατμόσφαιρα που επικρατούν στις εμφανίσεις του ταλαντούχου τραγουδιστή, περιλαμβάνοντας εικόνες από τα sold out live που έκανε κάθε Δευτέρα, επί 14 μήνες, σε ένα από τα πιο γνωστά στέκια των νοτίων προαστίων της Αθήνας.

«Τα Αμαρτωλά Σου Μάτια», σε μουσική Energee και στίχους Ηλία Φιλίππου, κυκλοφόρησε το 2004, στο δισκογραφικό ντεμπούτο του Θοδωρή Φέρρη, το «01». Από την πρώτη κιόλας στιγμή, το τραγούδι ξεχώρισε και, έκτοτε, παραμένει ένα από τα πιο αγαπημένα του κοινού, ενώ έρχεται ξανά στο σήμερα, μέσα από μία εμπνευσμένη διασκευή που επιμελήθηκε η Ράνια Κωστάκη.

Παράλληλα, ο Θοδωρής Φέρρης ετοιμάζεται να βάλει την προσωπική του «σφραγίδα» στη νυχτερινή Αθήνα για ακόμα μία φορά, καθώς, από τις 7 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή, θα εμφανίζεται στο «Romeo Club», έχοντας στο πλευρό του τον Γιώργο Λιβάνη και τον Χρήστο Ζωτιάδη.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς