Αρχική Νέα τραγούδια Iουλία Καλλιμάνη: Επέστρεψε δισκογραφικά με ένα ξεσηκωτικό Medley-Live Unplugged και νέο τραγούδι...

Iουλία Καλλιμάνη: Επέστρεψε δισκογραφικά με ένα ξεσηκωτικό Medley-Live Unplugged και νέο τραγούδι (βίντεο)

0

Δυναμικά επιστρέφει, στα δισκογραφικά δρώμενα, η Ιουλία Καλλιμάνη, με ένα ανεβαστικό, medley- live unplugged, με έξι τραγούδια, εκ των οποίων και το ολοκαίνουργιό της, με τίτλο «Ανεξήγητο Κακό»!

Μία σπουδαία λαϊκή ερμηνεύτρια, που έχοντας πλέον στο πλευρό της, ως παραγωγό της, τον Μιχάλη Τουρατζίδη, ανοίγει ένα νέο, σπουδαίο κεφάλαιο, στην μουσική της σταδιοδρομία.

Το αποτέλεσμα, της συνεργασίας αυτής, είναι εκρηκτικό, και άκρως ξεσηκωτικό, σε ένα special live unplugged, που υλοποιήθηκε και οπτικοποιήθηκε, στο στούντιο ηχογράφησης «Leon», του Μιχάλη Τουρατζίδη, στη Θεσσαλονίκη.

Το «Μedley/ Aνεξήγητο Κακό etc/ Live Unplugged 2022». αποτελείται από έξι τραγούδια, το «Μάνα», σε μουσική του Χρήστου Σαντικάι, και στίχους του Νίκου Γρίτση, το «Ποτέ μην Λες ποτέ», σε μουσική του Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους της Jenny Tsiko, το «Αντίγραφό μου», σε μουσική Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους Jenny Tsiko, το «Τάμα, Τα’μαθες», σε μουσική Μιχάλη Τουρατζίδη, και στίχους Αργύρη Αράπη, όπως αντίστοιχα και το «Όλοι Λωλοί», αλλά και ένα ολοκαίνουργιο, το «Ανεξήγητο Κακό», σε μουσική του Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους του Γιάννη Κωνσταντίνου, που απογειώνονται ερμηνευτικά, από την φωνή, της Ιουλίας Καλλιμάνη.

Ήδη, μία μικρή μουσική γεύση, του «Ανεξήγητο Κακό», που κυκλοφόρησε πριν από 15 μέρες στο Tik Tok, κατάφερε μέσα σε χρόνο dt, να γίνει viral, με 2.200 video+ , με 750.000 views+, και 2.600 search+!

Αποδεικνύοντας έτσι, πως το ολοκαίνουργιο τραγούδι της Ιουλίας Καλλιμάνη, με τίτλο «Ανεξήγητο Κακό», κέρδισε από το πρώτο κιόλας άκουσμά του, την αγάπη του κόσμου!

Απολαύστε την Ιουλία Καλλιμάνη, στο πιο up tempo «Medley/ Ανεξήγητο Κακό etc / Live Unplugged 2022», που κυκλοφορεί από το κανάλι στο Youtube, «Michael Touratzidis Tv»!

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς