Αρχική Νέα Τι είναι το Filler χειλιών;

Τι είναι το Filler χειλιών;

0

Τι είναι το Filler χειλιών; Είναι η πιο διάσημη θεραπεία, που εξασφαλίζει το γοητευτικό αποτέλεσμα στα χείλια σου που πάντα ονειρευόσουν! Μάθε λεπτομέρειες στο παρακάτω κείμενο, αφού βρήκαμε την ειδικό Άννα Βαφία από τα Beauty Project Regenerist και μας εξήγησε τα πάντα!

Είτε λοιπόν τα χείλη σου έχουν χάσει τον όγκο τους με το πέρασμα του χρόνου, είτε θέλεις να διορθώσεις το λεπτό η ακανόνιστο σχήμα τους, είτε απλά επιθυμείς να βελτιώσεις την όλη εικόνα του προσώπου σου, τα ενέσιμα fillers δίνουν τη λύση άμεσα και ανώδυνα. Στα point του είναι ότι πρόκειται για μια ελάχιστα επεμβατική μέθοδο.

Τα ζουμερά καλοσχηματισμένα χείλη εξασφαλίζουν μια νεανική εικόνα και ενισχύουν τη θηλυκότητα αλλά και την αυτοπεποίθηση των γυναικών. Όμως… κανένα λιπ γκλος και κραγιόν δεν μπορεί να προσφέρει το ζουμερό αποτέλεσμα που χαρίζουν τα fillers χειλιών.

Το υαλουρονικό οξύ, το δημοφιλές filler, είναι ένα φυσικό υλικό που υπάρχει στο ανθρώπινο σώμα και αυξάνει τον όγκο των χειλιών βελτιώνοντας παράλληλα και το σχήμα τους! Πρόκειται για ένα υλικό που δεν προκαλεί αλλεργική αντίδραση στον οργανισμό σχεδόν ποτέ κάτι που το κάνει πολύ ασφαλές. Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα συστατικό που παράγει φυσικά ο οργανισμός και έχει την ιδιότητα να συγκρατεί την υγρασία στην επιδερμίδα. Εγχύεται στα χείλη σε όποια σημεία υπάρχει ανάγκη και προσφέρει τον επιθυμητό όγκο αλλά και σχήμα!

Η συγκεκριμένη εφαρμογή μας χαρίζει καλοσχηματισμένα, γεμάτα χείλη, δηλαδή ένα σύμβολο νεότητας, ομορφιάς και αισθησιασμού. Τα fillers δεν προσφέρουν μόνιμο αποτέλεσμα, καθώς το υαλουρονικό οξύ απορροφάται σταδιακά από τον οργανισμό. Ανάλογα με το filler και τον οργανισμό της γυναίκας, τα αποτελέσματα διαρκούν από 6 μήνες έως 1 χρόνο.

H Άννα Βαφία η ιδιοκτήτρια της κλινικής Beauty Project Regenerist μας λέει:

”Κρατάμε τη πορεία μας σταθερή με γνώμονα το χαμόγελο και την ικανοποίηση των φίλων μας, γιατί έτσι θεωρούμε τους επισκέπτες, αφού περάσουν την πόρτα μας.”

Δεσμευόμαστε λοιπόν και προχωράμε μαζί σας!

Μαζί σας για την καλύτερη εκδοχή σας!

Το Beauty project regenerist θα το βρείτε στην Γλυφάδα, Φοίβης 15 16675 Αθήνα, τηλ: 21 0894 6525

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς