Αρχική Μουσικά νέα Κυκλοφόρησε σήμερα στα δισκοπωλεία το “Ηλιοτρόπια” της Άννας Βίσση

Κυκλοφόρησε σήμερα στα δισκοπωλεία το “Ηλιοτρόπια” της Άννας Βίσση

0

Η Άννα Βίσση φυτεύει μελωδικά το σπόρο της αγάπης με το νέο της studio album, «Ηλιοτρόπια», που κυκλοφορεί από την Panik Gold. Λίγο αφότου κυκλοφόρησε σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και κατέκτησε πρωτιές στα digital charts, τo album είναι πλέον διαθέσιμο και σε όλα τα φυσικά καταστήματα πώλησης δίσκων!

Μετά το συλλεκτικό τριπλό live album «Hotel Ερμού live 2015-2018», που βρέθηκε στην κορυφή των φυσικών και ψηφιακών πωλήσεων, η «απόλυτη Ελληνίδα star» και το καλλιτεχνικό alter ego της, ο Νίκος Καρβέλας, παρουσιάζουν 14 ξεχωριστά «Ηλιοτρόπια», καθένα εκ των οποίων διηγείται καταστάσεις της καθημερινότητας του έρωτα.

Το album, που μέσα σε μία ώρα από την κυκλοφορία του «σκαρφάλωσε» στο no1 του iTunes chart στην Ελλάδα και κατέκτησε την ίδια θέση και στην Κύπρο, είναι αποτέλεσμα δουλειάς που διήρκησε τέσσερα χρόνια και περιλαμβάνει τραγούδια σε διάφορους ρυθμούς και στυλ, με διαφορετικά ηχοχρώματα, ευφυείς ενορχηστρώσεις και εμπνευσμένους στίχους, τα οποία η Άννα Βίσση ερμηνεύει με το μοναδικό της πάθος και χωρίς φωνητική φειδώ.

Προπομπό του album αποτέλεσε η αισθαντική μπαλάντα «Μέσα Μου», η οποία μας συστήνεται εκ νέου με μία dance version, ενώ ακολούθησε το ομότιτλο uptempo κομμάτι, «Ηλιοτρόπια», που κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις και έγινε no1 στο iTunes chart μόλις κυκλοφόρησε. Επίσης, περιλαμβάνεται μία ιδιαίτερη συνεργασία της Άννας Βίσση με τη Γιώτα Γιάννα, το χασάπικο «Όσοι Αγαπάνε Δεν Πεθαίνουνε», καθώς και τα ανεβαστικά «Τα Χειρότερα» και «Τα Λεφτά», που παρουσίασε η καταξιωμένη καλλιτέχνιδα στις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο «Hotel Ερμού».

Με την ξεχωριστή υπογραφή του Νίκου Καρβέλα και τις δυναμικές ερμηνείες της Άννας Βίσση, τα «Ηλιοτρόπια» μεταφέρουν μελωδικά το συμβολισμό του ομώνυμου λουλουδιού: το μεγάλο έρωτα και την αιώνια πίστη, που «ξεδιπλώνονται» μέσα από 14 μουσικά θαύματα

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς